STARTSIDE
Om os  -  Hvem er vi
Forretningskoncept
Retningslinier ved køb
Bestilling
Kursus
Kundeservice
Salgs- og leveringsbetingelser
Kontakt
Debat
Mød os her
 

  PRODUKTER

 
Indendørs- og udendørs krukker
Dekorationer
Dekorationsmateriale
Blomster
Gaveartikler
Lys bl.a. laklys, perlemorslys
Italienske specialiteter & vine
Aloe Vera produkter
 

   
   


 

   

    Om os  -  Hvem er vi
 

 

 

Illeruplund ligger i smuk natur ca. 1 km fra Skanderborg centrum. Ejendommen er en lystejendom opført i 1989/1990 af Aase og Niels Dygaard, idet den er opført som afløser for en tidligere ejendom, der lå nordligere på ejendommens jorder.

Illeruplund blev i oktober 2001 overtaget af Anette Andersen og Søren Fuglevig Andersen. Vi er de nuværende ejere. Vi driver fra ejendommen en butik med salg af produkter inden for krukker, potter, blomster, dekorationer, gaveartikler, lak- & perlemorslys, juletræer & pyntegrønt, italienske specialiteter & vine samt Forever Living Products (Aloe Vera). Endvidere afholdes kurser i blomster-/juledekorationer omkring jul og påske.

Det er en 3 længet ejendom. Stuehuset fremstår med sprodser. Hele ejendommen er i røde mursten og med valvede gavle og rødt tegltag. I den ene længe er indrettet butik og kursuslokale. I hestestalden er indrettet lager/udstilling.

Gården ligger NV for Skanderborg omgivet af flotte kuperede jorder, Til ejendommen hører knap 40 tdr. land med skov, eng, og agerjord. Fra ejendommen, markerne og skoven er der milevid udsigt bl.a..over Illerup Ådalen.

De naturskønne omgivelser og det brede varesortiment er den perfekte ramme for at få alle sanser vakt.

 

 

 

 

Ja, alle sanser vækkes: Ved et besøg på Illeruplund, hvor vi sætter fokus på tillid og pålidelige valg, er det vores vision at give kunderne den bedste oplevelse.

 

 

 
         
Copyright - Illeruplund - © 2008    |    Kontaktes her